Velkommen til coaching og mindfulness ved Dorthe Gørløv

  • Hvad ønsker du dig af din tilværelse?
  • Hvad er formålet med dit liv?
  • Hvad brænder du for?
  • Er du i bund og grund tilfreds, men mangler lige en lille justering?

Måske kender du allerede svarene og måske har du endnu flere spørgsmål, som presser sig på mere eller mindre insisterende. Hvis du kender svarene, handler du? Opnår du, hvad du ønsker for dit liv?

Som coach holder jeg af, at hjælpe mine klienter til at finde deres potentiale, så de kan få opfyldt deres mål og drømme. Jeg skaber tryghed og åbenhed, stiller spørgsmålene og giver plads til, at klienten finder svarene selv. Det er min drivkraft, at se hvordan klienten åbner sig, og bliver motiveret til at forfølge sine mål og drømme.

Uanset alder har vi alle mål og drømme. Min egen overskrift i livet er, at det aldrig er for sent at forandre noget, hvis jeg gerne vil have det anderledes.


COACHING

Find vejen til din drøm

Hvad er coaching?

Hvad vil du ha’? Hvorfor gør du det ikke? Hvad skal der til? Lad os lave en plan!

Lidt smart i en fart – men vær flink og læs videre:

Jeg kan på en kærlig, glad og respektfuld måde stille dig spørgsmålene, der kan gøre den store forskel. Mine redskaber som coach går i dybden med respekt for dig. Jeg stoler på min intuition og sætter mig selv i spil, når jeg coacher. Jeg vil påstå, at jeg på kærligste og inspirerende vis, kan hjælpe dig til at opnå større indsigt i dit liv, så du kan finde mod og motivation til at opnå dit mål.


Er du nysgerrig efter mere, har du spørgsmål eller vil du booke en tid, kan du kontakte mig for mere information. Du er altid meget velkommen til at kontakte mig.

Telefon: +45 26 84 90 68
Mail: mail@dorthegorlov.dk