dortheHvem er jeg, hvad tror jeg på og hvad står jeg for?

Lev dit liv med glæde og ansvar!.....er blevet en overskrift for mit liv!

Jeg er født med et lyst sind, en ukuelig optimisme og et stort hjerte. Det skal helst være sjovt at leve dette fantastiske liv – og når noget går mig imod, ja, så er der kun én til at ændre på det: MIG

De 3 irriterende fingrer, som peger tilbage på mig, når jeg i et svagt øjeblik kunne finde på at pege på andre. I vores del af verden med ubegrænset frihed, så er det vores eget ansvar, at skabe det liv vi ønsker. Det har jeg indset på min rejse i livet indtil videre.

Jeg lever efter ”loven om tiltrækning” – law of attraction – inspireret af Louise L. Hay, som jeg fik kendskab til for mange år siden. Hun er stadig et stort forbillede for mig, hendes ”Helbred dit Liv” blev en drejebog, en slags bibel for mig på et tidspunkt. Og jeg vender gerne tilbage og finder inspiration og visdom.

Mine redskaber som coach, går i dybden med respekt for min klient. Jeg stoler på min intuition og sætter mig selv i spil, når jeg coacher. Jeg vil påstå, at jeg på kærligste og inspirerende vis kan hjælpe mine klienter til at opnå større indsigt i deres liv, til at finde modet til at leve et liv, de ønsker og fortjener.

Mine værdier er glæde, lethed og indre ro.

Mine 2 skønne unger er voksne, Jens på 25 år og Agnete på 28. Jeg fortæller dem, at det er vigtigt, at de følger deres hjerte! Det forstår de godt, for jeg har opdraget dem. Men følger jeg selv mit hjerte? Det spørgsmål måtte jeg stille mig selv på et tidspunkt! Min dejlige mand Paul er min inspiration og min soul-mate. Han er tro mod sig selv og følger sine drømme på en ansvarlig måde.

I en alder af 51 år sagde jeg mit gode faste job op for at udleve min drøm om at være selvstændig. Min hang til tryghed og prestige i en solid titel på visitkortet, var ikke længere vigtigt. Jeg bruger nu mine evner som coach og mindfulness-instruktør og snart også som tankefeltterapeut. Jeg coacher mennesker i alle aldre, men brænder for vores ressource-stærke ældre, som står over for den 3. karriere. Jeg har mindfulness-hold på flere skoler, hvor jeg underviser børn fra 0. til 5. klasse.

Jeg håber, at du har lyst til følge med på min inspirerende vej – og jeg hører gerne fra dig.

Curriculum Vitae

Jeg har arbejdet i det private erhvervsliv i mange år, de seneste 14 år i den finansielle sektor. Jeg har arbejdet mange forskellige steder i mit liv og først nu er jeg på min rette hylde

Uddannelser og kurser:

2014
Certificeret coach fra Be Change ved Susanne Wexø og Sara Roland

2014
Mindfulness-instruktør fra Mind it Forward ved Sussanne Wexø

2014
Moderne Spirituel Vejleder ved Sussanne Wexø

2011
Leankonsulent fra Valcon

2010
Certificeret Life-og Businesscoach fra Manning Inspire

Ansættelser:

August 2014
Selvstændig coach og mindfulness-instruktør

2011 – 2014
Nordania Leasing, Birkerød
Kunderådgiver i Salgsafdelingen

2010 - 2011
BMW Financial Services Danmark A/S

2008 – 2010
Alm. Brand Finans A/S, Lyngby
Kundekonsulent

2006 – 2008
Danske Bank, Holmens Kanal, København
Privatrådgiver, International Private Clients

2000 – 2006
Nordania Leasing, Birkerød
Ekstern kunderådgiver

1987 – 2000
Forskellige administrative stillinger, bl.a. hos
Vinfirmaet Kjær & Sommerfeldt og Nærumbanen