skip to Main Content

 TFT/EFT       MIRROR PROCESS       MINDFULNESS

Det aldrig er for sent at forandre noget, hvis du gerne vil have det anderledes

Hvad vil du ha’? Hvorfor gør du det ikke? Hvad står i vejen?
Lad os fjerne det og lave en plan!
Lidt smart i en fart – men vær flink og læs videre:

Jeg kan på en kærlig, glad og respektfuld måde stille dig spørgsmålene, der kan gøre den store forskel. Mine redskaber som coach går i dybden med respekt for dig. Jeg stoler på min intuition og sætter mig selv i spil, når jeg coacher. Jeg vil påstå, at jeg på en kærlig og let måde, kan hjælpe dig til at opnå større indsigt i dit liv, så du kan finde mod og motivation til at gå efter din drøm.

Det behøver ikke at være hårdt arbejde og lange kurser, men enkle redskaber, som på en overskuelig måde kan hjælpe til et nyt perspektiv – det er sådan, jeg arbejder.

Ofte er der sidegevinster ved at se på det, der forhindrer os i at forfølge en drøm eller et mål. Jeg har selv oplevet, at det ofte er den samme ”begrænsende overbevisning” – den samme løgnehistorie (!!!), der stopper mig. Når jeg har fundet ud af det, så tager jeg det til mig, for det dukker op igen og igen. Forskellen er nu, at jeg ved, hvordan jeg skal håndtere det. Så sidegevinsten er altså, at jeg har fået et dybere kendskab til mig selv og er blevet bevidst om en adfærd, vane eller overbevisning, der tidligere stoppede mig. Det kan du også opnå!

Jeg kan også hjælpe dig og din partner, hvor I begge har en session sammen med mig.

writing-test_02

Hvad mine kunder siger…

Christine, klient i coaching-forløb, skrev efter 4 måneder:

“Jeg har lige haft alle papirerne fremme fra mit forløb hos dig, og jeg blev så glad ved gensynet! Jeg har stadig til gode at gå mere målrettet til værks med mit arbejde som kunstner. Men de ting vi arbejdede med, er meget brugbare og dem vil jeg have med mig fremover!

Jeg har et udstillingsprojekt planlagt næste år, og her har jeg sat nogle gode mål for arbejdsprocessen og det glæder jeg mig til! Jeg er blevet klogere på at arbejde med mål og delmål og på at være åben og eksperimenterende i processen. Jeg har været meget glad for mødet med dig og din coaching.”

Læs mere

COACHING

1 Session  |   Kr. 900,-

1 session á 1,5 time
Sessionen foregår hos mig eller online
Prisen er inkl. moms

COACHINGFORLØB

5 Sessioner  |   Kr. 4000,-

5 sessioner á 1,5 time
Sessionerne foregår hos mig eller online
Prisen er inkl. moms

MENTORFORLØB

Få din egen mentor – og opnå din forandring på under 5 måneder.

Læs mere

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Jeg lover ikke at spamme dig.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

logo-test_white
logo-test_white
logo-test_white