skip to Main Content

e-guiden ”Spejling af Nuet”

 

Få indsigt i hvorfor du føler og handler som du gør…
og redskabet til at ændre dit liv i positiv retning

  • Oplever du at visse mønstre gentager sig, selvom du ikke ønsker det?
  • Savner du fremdrift og udvikling på visse områder?
  • Drømmer du om mere lethed og glæde i dit liv?

 

Så er e-guiden ”Spejling af Nuet” måske noget for dig.

 

Gennem simple øvelser bliver du guidet til at blive bevidst om dine tankemønstre og handlinger, så du forstår hvorfor uhensigtsmæssige mønstre kan opstå, og at du med denne indsigt kan ændre dit liv i positiv retning.

Det handler nemlig om livsspejlinger! De 7 universelle livsspejlinger også kaldet The Mirror Process.

Det er en proces, som giver dig adgang til forståelsen for, at alt i livet er en refleksion eller spejling af vores handlinger. Når du bliver opmærksom på denne forståelse, bliver du opmærksom på spejlene og de budskaber, som du får adgang til. Dette er en vigtig læring, som gør at du kan tage ansvar for dit liv med accept og være den du længes efter at være. Hele processen er meget grundig og dyb, og en forudsætning er at starte med det første spejl:

”Spejling af Nuet”

Med e-guiden ”Spejling af Nuet” får du en kort introduktion på en lydfil, som forklarer dig hvad du skal gøre for at få din nye indsigt.

Du får en lydfil, hvor jeg guider dig til en dejlig grounding, som du kan have med dig i andre sammenhænge, når du har brug for at finde ro og tage en mental pause og som til indledning af ”Spejling af Nuet”, hjælper dig til virkelig at lytte til dit hjerte.

Du får et refleksionsark med spørgsmål til refleksion og mulighed for at skrive dine svar, så du har overblik over dine indsigter.

Alt dette dejlige materiale får du til din rådighed for evigt:

  • Lydfil med forklaring af de 7 universelle livsspejlinger
  • En lydfil med dejlig grounding, så du kan tage en mental pause
  • Refleksionsark til at printe, så du kan gemme dine vigtige indsigter fra meditationen og dine indsigter fra dit arbejde med det første spejl

 

Mine klienter har meldt tilbage til mig efter den hele proces – The Mirror Process: 

”Jeg er en person der rigtig godt kan lide, at forstå, hvorfor en metode eller et værktøj virker, men jeg sidder faktisk tilbage med en følelse af, ikke helt at kunne forstå, hvordan vi på så kort tid, kunne komme omkring så meget og komme så dybt. Så jeg er både overrasket og rørt over det jeg oplevede”

”Tak for du skabte et rum hvor det var fuldstændig trygt at være. Jeg følte mig holdt i hånden og guidet, samtidig med jeg følte det var muligt for mig at påvirke retningen og at jeg kunne stå selv. Jeg turde sige ting højt jeg ellers skjuler og tro på dem. Det føles rigtigt og indenfor rækkevidde. Jeg tror på min egen styrke og livsduelighed. Jeg føler mig groundet, målrettet, stærk og tillidsfuld efter vores session”

Pris

Din investering i denne e-guide ”Spejling af Nuet”, som indeholder lydfiler og refleksionsark er kun 69 kr.

Køb her

Hvis du nu tænker om det overhovedet nytter at se på det første spejl, ”Spejling af Nuet”, når der nu er hele 7 spejlinger? Så er det korte svar JA!

Det lange svar er også JA! Fordi det første spejl gør op med dit tankemønster, dit mindset. Det er fundamentet for at lave en ændring på de områder i dit liv, hvor du oplever, at du spænder ben for dig selv.

Med denne e-guide får du en vigtig indsigt og måske, hvis du er visuel som jeg, kan du se dig selv få et ”smølfe-spark”, når du kommer på afveje. Hov! Hvad skete der lige dér? Back on track!

Er det noget for dig, så  Køb her og  efter du har gennemført købet, ligger alt materialet klar i din indbakke.

Har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte mig på mail@dorthegorlov.dk

eller ring på 26 84 90 68 – du kan også læse mere min hjemmeside www.dorthegorlov.dk

 

Jeg har livserfaring, empati og hjertet på rette sted. Jeg har over 10 års erfaring som coach og underviser i mindfulness. Desuden er jeg yoga-lærer og så har jeg denne helt særlig uddannelse som Mirror Facilitator. The Mirror Process er at guide en terapeutisk og dyb proces i de syv universelle livsspejlinger, som du får en smagsprøve på i denne e-guide. Jeg har guidet mange klienter i denne helt særlige proces og med stolthed viser jeg her, hvad min mentor og store forbillede, Sussanne Wexø, skriver om mig:

Det er med glæde og stolthed, at jeg her vil give Dorthe mine varmeste anbefalinger som Terapeutisk Mirror Favilitator. Med glæde, da Dorthe har været min personlige støtte og fortrolige siden starten af LM Academy.
Med stolthed, fordi hun, som en af tidligst uddannede i denne Process forstår dybden i alle trin, og udemærker sig ved hendes intuitive forståelse, og præcise vej fra et måske udefinerbart ønske om transformation fra klientens side, til et klart fremkald resultat og mål med sessionen.
Dorthe ser vitterligt sin klient i det højeste lys, og afviger ikke fra at få klienten til at mærke sit fuldkomne potentiale. Præcis derfor kan alle trygt tage kontakt til Dorthe og glæde sig til den rejse, som en professionel Mirror Process tilbyder.

Ja tak, jeg vil gerne købe e-guiden ”Spejling af Nuet”