skip to Main Content

 COACHING       TFT/EFT      MINDFULNESS 

Alt i livet er en refleksion af vores handlinger

De Syv Livspejlinger er lysarbejde i praksis – at bruge energien og være opmærksom på vores egne evner og muligheder, for at påvirke vores eget liv.

Coachingen eller processen er adgangen til forståelsen for, at alt i livet er en refleksion af vores handlinger. Når vi opnår denne forståelse, bliver vi opmærksomme på ”spejlene” og de budskaber, som de giver os og vi kan tage det til os, som vigtig læring, tage ansvar for vores liv med accept i stedet for (måske) at føle sig som et offer.

Processen indeholder kærlige og udfordrende spørgsmål til refleksion kombineret med øvelser, som jeg trygt guider igennem.

Vi slutter af med en dejlig visualisering, hvor dine indsigter på smukkeste vis italesættes og lander i din bevidsthed gennem dine chakraer.

De Syv Livsspejle er:

  • Spejling af nuet
  • Spejling af skygger
  • Spejling af lys
  • Spejling af søgen efter omsorg
  • Spejling af grundlæggende livslektier
  • Spejling af balance
  • Spejling af den højere essens

MIRROR PROCESS

1 Session  |   Kr. 2000,-

1 session á 3 timer
Sessionen foregår hos mig
Prisen er inkl. moms

Hvad mine kunder siger…

“Mange tak for i dag. Jeg er godt nok fuld af energi og baldret på en gang. Tak for du skabte et rum hvor det var fuldstændig trygt at være. Jeg følte mig holdt i hånden og guidet, samtidig med jeg følte det var muligt for mig at påvirke retningen og at jeg kunne stå selv. Så du skabte et rum der var fuld af plads til hele mig, du var ikke dømmende, mega optimist, opbakkende og fuld af livsglæde.

Jeg turde sige ting højt jeg ellers skjuler og tro på dem…det føles rigtigt og indenfor rækkevidde. Jeg tror på min egen styrke og livsduelighed.

Jeg har tidligere oplevet at være helt løftet af en coachingsession, og så kort efter få sådan en flad og tom fornemmelse. Fordi det har været så langt fra mit udgangspunkt til det løft jeg følte. Og skridtene mod mit mål virkede uoverkommelige. Sådan har jeg det ikke i dag. Jeg føler mig groundet, målrettet, stærk og tillidsfuld efter vores session.

Det var rigtig dejligt at afslutte med chakrameditationen og rigtig rart med gentagelse af indsigterne vi nåede.

Læs mere

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Jeg lover ikke at spamme dig.
Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

logo-test_white
logo-test_white
logo-test_white