skip to Main Content

Hvad mine kunder siger…

“Mange tak for i dag. Jeg er godt nok fuld af energi og baldret på en gang. Tak for du skabte et rum hvor det var fuldstændig trygt at være. Jeg følte mig holdt i hånden og guidet, samtidig med jeg følte det var muligt for mig at påvirke retningen og at jeg kunne stå selv. Så du skabte et rum der var fuld af plads til hele mig, du var ikke dømmende, mega optimist, opbakkende og fuld af livsglæde.

Jeg turde sige ting højt jeg ellers skjuler og tro på dem…det føles rigtigt og indenfor rækkevidde. Jeg tror på min egen styrke og livsduelighed.

Jeg har tidligere oplevet at være helt løftet af en coachingsession, og så kort efter få sådan en flad og tom fornemmelse. Fordi det har været så langt fra mit udgangspunkt til det løft jeg følte. Og skridtene mod mit mål virkede uoverkommelige. Sådan har jeg det ikke i dag. Jeg føler mig groundet, målrettet, stærk og tillidsfuld efter vores session.

Det var rigtig dejligt at afslutte med chakrameditationen og rigtig rart med gentagelse af indsigterne vi nåede.”

Efter 3 måneder:

“Det er utroligt nok..Jeg har prøvet alt mulig terapi og selvudviklingskurser i mit liv… Men det der fylder i mit baghoved, stadig efter 3 måneder er, ‘Jeg tager teten’. Den sætning er på en måde blevet en rettesnor for mig, der løfter og gør mit liv større.”

“Jeg har fundet frem til mine vigtigste værdier i mit Liv”.

”Ved hjælp af de mange gode øvelser fandt jeg frem til, hvor vigtigt det er for mig at være tilstede i nuet; der hvor livet er; lige der foran mine øjne”.

”Kurset gav mig indsigt i hvad jeg kan gøre, for at passe på mig selv – og lære at acceptere mine tanker, følelser og handlinger. Jeg har fundet frem til mine vigtigste værdier i mit Liv”.

”Hver gang vi mødtes, har du været rigtig godt forberedt til, på en kærlig måde, at føre os ind i et roligt og trygt rum”.

”Jeg har nydt at være med på dit Mindfulness kursus”.

Efter 4 måneder:

“Jeg har lige haft alle papirerne fremme fra mit forløb hos dig, og jeg blev så glad ved gensynet! Jeg har stadig til gode at gå mere målrettet til værks med mit arbejde som kunstner. Men de ting vi arbejdede med, er meget brugbare og dem vil jeg have med mig fremover!

Jeg har et udstillingsprojekt planlagt næste år, og her har jeg sat nogle gode mål for arbejdsprocessen og det glæder jeg mig til! Jeg er blevet klogere på at arbejde med mål og delmål og på at være åben og eksperimenterende i processen. Jeg har været meget glad for mødet med dig og din coaching.”