skip to Main Content

Velkommen til min side om Sanselig Yoga!

Hver mandag aften har jeg Sanselig Yoga i Life Lounge i Kompagnistræde 14 i indre by i København. Lokalet er hyggeligt og skabt til et lille hold på max. 6 deltagere. Jeg har alt grej, og du kan bare komme og være med. Tag noget behageligt blødt tøj på, og overlad resten til mig.

Snart har jeg mit eget yoga-studie i min have i Søborg, så har jeg mulighed for flere hold. Så hold øje med Facebook og Instagram.

Hvad er Sanselig Yoga?

Det er en blid, sansende, intuitiv og healende form for yoga. Vi laver altid vejrtrækningsøvelser, med vægt på at berolige nervesystemet og øge kropsbevidstheden, så du lærer at mærke din krop.

Sanselig yoga har til formål at afspænde fysisk, følelsesmæssigt og mentalt og åbne for det naturlige flow af livsenergi i din krop. Gennem sansning og bevægelse åbner du for at din naturlige energi frit kan strømme igennem kroppen, heale blokerede områder og genskabe flow. Vi laver blide yogaøvelser og frie intuitive bevægelser, der guider dig fra hovedet og ned i kroppen og vækker din sanser.

I sanselig yoga flyder vi på åndedrættets bølger, så du kommer til stede i din krop, vender blikket indad og genskaber kontakten til dit hjerte og din kerne. Der er elementer fra Yin Yoga, hvor vi arbejder med bindevæv og meridianer, kroppens energibaner, for at skabe balance. Der vil være øvelser fra Restorativ Yoga og Yoga Nidra, så du virkelig finder indre ro og slapper af.

Yoga-stillinger skal ikke se ud på en bestemt måde – vi er forskellige og jeg guider dig til at gå op opdagelse, og finde ud af, hvad der er muligt for dig.

Et program til Sanselig Yoga-session kunne se sådan her ud:

  • Lande i Life Lounge find jer til rette på yogamåtten med puder og tæpper, ect.
  • Jeg guider et par åndedrætsøvelser (PranaYama)
  • Konstruktiv hvile, en kropsskanning, så I tjekker kroppen for evt. spændinger eller smerter
  • Blidt flow tilpasset jeres ”dagsform” (Asana)
  • Afslapning (Sawasana)

“Dorthe byder sine kursister velkommen med et smil, en personlig hilsen og et klargjort lokale som gør det let at finde en plads i lokalet.
Hun skaber en stemning af både fællesskab samtidig med den enkelte deltager føler sig set og inddraget på en positiv måde.
Hun formår at forklare instrukser let og tydeligt samtidig med at hun selv viser vejen i øvelserne.
Mit skulderblad har det klart bedre – og siger tak for deling af øvelser som let og enkelt kan gentages hjemme i egen stue.”

– Tidligere deltager

Jeg vil glæde mig til at se dig på et af mine Sanselig Yogahold og vil altid gerne besvare dine spørgsmål.