skip to Main Content

“Mange tak for i dag. Jeg er godt nok fuld af energi og baldret på en gang. Tak for du skabte et rum hvor det var fuldstændig trygt at være. Jeg følte mig holdt i hånden og guidet, samtidig med jeg følte det var muligt for mig at påvirke retningen og at jeg kunne stå selv. Så du skabte et rum der var fuld af plads til hele mig, du var ikke dømmende, mega optimist, opbakkende og fuld af livsglæde.

Jeg turde sige ting højt jeg ellers skjuler og tro på dem…det føles rigtigt og indenfor rækkevidde. Jeg tror på min egen styrke og livsduelighed.

Jeg har tidligere oplevet at være helt løftet af en coachingsession, og så kort efter få sådan en flad og tom fornemmelse. Fordi det har været så langt fra mit udgangspunkt til det løft jeg følte. Og skridtene mod mit mål virkede uoverkommelige. Sådan har jeg det ikke i dag. Jeg føler mig groundet, målrettet, stærk og tillidsfuld efter vores session.

Det var rigtig dejligt at afslutte med chakrameditationen og rigtig rart med gentagelse af indsigterne vi nåede.”

Efter 3 måneder:

“Det er utroligt nok..Jeg har prøvet alt mulig terapi og selvudviklingskurser i mit liv… Men det der fylder i mit baghoved, stadig efter 3 måneder er, ‘Jeg tager teten’. Den sætning er på en måde blevet en rettesnor for mig, der løfter og gør mit liv større.”